testík-Kdo zná dobře The vampire diaries

29. září 2013 v 22:07 | gabča |  Testíky =D
Mám tu testík pro všechny fanoušky upíří deníků........Do komentů pište počet bodů ;)

1.Kdo jsem?Jsem čarodějka a komunikovala jsem s Emily.
A)Abby
B)Ayanna
C)Bonnie

2.Kdo byl Klausův první hybrid?
A)Frederick
B)Tyler
C)Jamie

3.Kdo jsem?Mám matku šerifku,můj otec se nechtěl proměnit v upíra,tak zemřel.
A)Bonnie
B)Caroline
C)Katherine

4.Byla jsem upírka,chodila jsem s Jeremym,zabil mě John.Kdo jsem?
A)Anna
B)Vicki
C)Elena

5.Jsem původní upírka,většinu svého života jsem prožila v rakvi.Kdo jsem?
A)Isobel
B)April
C)Rebekah

6.Upír,unesl Elenu,kamarádka Rose.....
A)Trevor
B)Alaric
C)Elijah

7.Jak umřeli Eleniny nepraví rodiče?
A)zabil je upír
B)autonehoda
C)sebevražda

8.V jakém díle řekla Bonnie Eleně,že je čarodějka?
A)1x01
B)2x08
C)1x08

9.Jak se jmenuje upírka,která přeměnila Caroline na upírku?
A)Anna
B)Katherine
C)Rose

10.Kde potkal Jeremy Annu?
A)na párty
B)ve škole
C)v knihovně







Odpovědi:1C,2B,3B,4A,5C,6A,7B,8C,9B,10C............Doufám že se test líbil ;)A pište kolik máte bodů =P =D

Gabča♥
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co říkáte na můj blog? ;)

Úžasnej =P 45.3% (43)
Ujde ;) 13.7% (13)
Mohl by být lepší =) 14.7% (14)
Nic moc =/ 26.3% (25)

Komentáře

1 Kitty Kitty | 30. září 2013 v 15:16 | Reagovat

Všechno správně :)

2 Kitty Kitty | 30. září 2013 v 15:17 | Reagovat

Akorát mi trochu nesedí otázka "8. V jakém díle řekla Bonnie Eleně,že je upírka? "

3 matlouska matlouska | 30. září 2013 v 15:29 | Reagovat

[2]:

spíš čarodějka :D ale každý se splete :d

4 tocode tocode | E-mail | 30. září 2013 v 15:30 | Reagovat

Hrozně se omlouvám,nevšimla jsem si toho,už je to opravený ;)

5 Kačka Kačka | E-mail | 30. září 2013 v 17:40 | Reagovat

Všechno správně!

6 tocode tocode | E-mail | 30. září 2013 v 17:41 | Reagovat

skvěle ;)

7 Kača Kača | 30. září 2013 v 20:41 | Reagovat

Všechno správně :) lehký test :)

8 Kayzava Kayzava | 30. září 2013 v 20:59 | Reagovat

Všechno správně takže 10 bodů moc hezký test

9 tocode tocode | E-mail | 30. září 2013 v 21:19 | Reagovat

děkuju a gratuluju ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama