Září 2013

Jsem introvert nebo extrovert?

30. září 2013 v 17:40 | gabča |  něco málo jen tak =P
Nejdřív bych měla napsat,co je introvert a extrovert.....

Extrovert: Je to člověk,kterýmu se dobře žije mezi lidmi,rád mluví o čemkoli,čerpá energii z okolního světa a je rád,když se něco děje.Nezná pravidlo:Nejdřív mysli a pak něco dělej.....Jedná neúváženě a přikloní se ke každýmu návrhu,který usliší.Ale hodně se stresuje a nedokáže být v klidu.

Introvert:Žije ve svém vlastním světě a nabíra energii ze sebe,né jako extrovert.Nikomu nevěří a je to samotář.K životu mu stačí jeden až dva kamarádi,kterým věří a může se na ně spolehnout.Má rád klid a soukromí.Nejdřív si nápad pořádně uváží a až pak něco řekne nebo udělá.

Ve světě je více extrovertů,než introvertů.Kam patříte vy?

Já osobně mám dvě kamarádky,kterým se můžu se vším svěřit,mám ráda soukromí a klid,ale nejdřív něco dělám,než abych pořádně přemýšlela.Hodně se stresuju.Nedokážu posoudit jestli je intr. nebo extr.Jsem od každého něco,ale moje chování a život mi vyhovuje ;).

Gabča♥

hodnocení blogů

30. září 2013 v 17:09 | gabča |  hodnocení blogů
Ahoj,jak se máte?
Já půjdu zachvilku na trénink a zrovna mě napadla rubrika o hodnocení blogů.....
Když budu mít dost času a stránka se rozjede,tak bych to chtěla zkusit.Jste pro?Pokud by měl někdo zájem tak psát do komentů ;)

Bodovala bych:
První dojem
Vzhled
Zajímavost článků
aktivitu
a celkový dojem

=všechno 0-10 bodů....+známku jako ve škole

Tak co? Má někdo odvahu?

Do komentu kdyžtak přezdívku,odkaz na blog,jak dlouho blog máte a věk ;)

Gabča♥

Filmový testík

30. září 2013 v 16:24 | gabča |  Testíky =D
Filmový testík pro znalce českých i zahraničních filmů ;) První dva,co napíší spravně odpovědi do komentu mají u mě diplom ;P.

1.Kdo hrál ve filmu mezi námi děvčaty?
A)Heidi Klum a Vanessa Hudgens
B) Lindsay Lohan a Jamie Lee Curtis
C)Catherine Zeta a Ema Watson

2.Kdo hrál Tomáše,který žije u tety Apoleny,ve filmu Páni kluci?
A)Tomáš Holý
B)Michal Dymek
C)Marek Erben

3.Jakému sportu se měl věnovat malý Billy ve filmu Billy Elliot?
A)fotbalu
B)boxu
C)basketbalu

4.V jakém filmu hraje Angelina Jolie a Brad Pitt hlavní roli?
A)Madagaskar
B)Královna stření školy
C)Mr. and Mrs. Smith

5.V jakém filmu vystupuje v hlavní roli Hilary Duff?
A)LOL
B)Italské prázdniny
C)Surfařka

6.Čeho se nejvíc bojí Indiana Jones?
A)pavouků
B)pštrosů
C)hadů

7.Jméno postavy z Pirátů z Karibiku,kterou hrál Johny Depp?
A)kapítán Jack Sparrow
B)Will Turner
C)Davy Jones

8.Snem myšáka Ramyho z pohádky Ratatouille je stát se.......
A)zedníkem
B)kuchařem
C)chemikem

Tak schválně =P

Gabča♥

testík-Kdo zná dobře The vampire diaries

29. září 2013 v 22:07 | gabča |  Testíky =D
Mám tu testík pro všechny fanoušky upíří deníků........Do komentů pište počet bodů ;)

1.Kdo jsem?Jsem čarodějka a komunikovala jsem s Emily.
A)Abby
B)Ayanna
C)Bonnie

2.Kdo byl Klausův první hybrid?
A)Frederick
B)Tyler
C)Jamie

3.Kdo jsem?Mám matku šerifku,můj otec se nechtěl proměnit v upíra,tak zemřel.
A)Bonnie
B)Caroline
C)Katherine

4.Byla jsem upírka,chodila jsem s Jeremym,zabil mě John.Kdo jsem?
A)Anna
B)Vicki
C)Elena

5.Jsem původní upírka,většinu svého života jsem prožila v rakvi.Kdo jsem?
A)Isobel
B)April
C)Rebekah

6.Upír,unesl Elenu,kamarádka Rose.....
A)Trevor
B)Alaric
C)Elijah

7.Jak umřeli Eleniny nepraví rodiče?
A)zabil je upír
B)autonehoda
C)sebevražda

8.V jakém díle řekla Bonnie Eleně,že je čarodějka?
A)1x01
B)2x08
C)1x08

9.Jak se jmenuje upírka,která přeměnila Caroline na upírku?
A)Anna
B)Katherine
C)Rose

10.Kde potkal Jeremy Annu?
A)na párty
B)ve škole
C)v knihovně







Odpovědi:1C,2B,3B,4A,5C,6A,7B,8C,9B,10C............Doufám že se test líbil ;)A pište kolik máte bodů =P =D

Gabča♥

Upíří deníky-knížka 1.díl

29. září 2013 v 21:15 | gabča |  Čtenářský deník
Recenze prvního dílu Upířích deníků-Probuzení

Tato knížka mě velice zaujala,sice je to úplně něco jiného než seriál a podle mě je seriál lepší,ale taky se mi líbí.Mám tu ale pár mínusů-Elena mi tu přijde nesympatická blondýna nejen chováním ale i tím,co si myslí* .Plno lidí říka,že je to okopírovaný od Twilight sagy,ale deníky jsou starší,byly napsány už v roce 1991.Někdy mě v této knížce plete,když se píše o někom (co dělá,co se děje) a najednou se píše o někom jiném,nebo o vzpomínce z minula. A už od té doby,kdy se odehrál ten incident s Vicky mi bylo jasné,že je to Damon.

* Elena si myslí,že může mít každého kluka a jak psala o tom,že dostane Stefana......hrozně mě naštvala.

Četl to i někdo jiný?


Gabča♥

otázky na hlavu O__o

29. září 2013 v 20:15 | gabča |  vtipy
Co by jste na to odpověděli? =D

Když plavání zeštíhluje,co dělají velryby špatně?

Proč se člověk musí na návštěvu k jasnovidce objednat?

Proč má benzínka otevřená 24 hodin denně na dveřích zámek?

Když se kukuřičný olej dělá z kukuřic,jak je to potom s dětským olejíčkem?

Když super-lepidlo lepí všechno,proč ne vnitřek tuby?

Jak se dostane řidič sněžného pluhu ráno do práce?

Termoska drží v zimě teplo a v létě chlad.Odkud ví,kdy je léto a kdy je zima?

Gabča♥

Chemický prvek jménem *ŽENA*

29. září 2013 v 19:56 | gabča |  vtipy
Objevení nového chemického prvku do aktuální tabulky soustavy prvků.
Prvek: *ŽENA* (Womanium)
Značka: *Wo*
Atomová hmotnost: 54,6 kg (přijato dohodou, může se však vyskytnou v rozmezí 40 - 200 kg)
Poločas rozpadu: průměrně 72 let - podle zacházení až do 120 let.
Výskyt: ve větším množství hlavně v obydlených oblastech.
* Fyzikální vlastnosti:*
1. Povrch obvykle pokryt barevným filmem složeným ze směsi jiných chemickýc prvků.
2. Bod varu velice nízký, na druhou stranu, ale mrzne bez jakékoliv známé příčiny.
3. Taje při speciálním zacházení.
4. Hořká při nesprávném použití.
5. Vyskytuje se v různých stavech od panenského kovu až po vytěženou rudu.
6. Poddajná při aplikaci tlaku na správném místě.
7. Čistý vzorek má v přirozeném stavu růžovou barvu.
8. V blízkosti kvalitnějšího vzorku se barva mění na zelenou.
9. Vykazuje periodickou nestabilitu v závislosti na lunárním měsíci.
*Chemické vlastnosti:*
1. Výborně přitahuje zlato, stříbro a většinu drahých kamenů.
2. Absorbuje větší množství drahých látek.
3. Spontánně expolduje bez předešlého upozornění a jakékoliv známé příčiny.
4. Nerozpustná v kapalinách, ale její aktivita se zvyšuje po nasycení alkoholem
5. Ze všech známých prvků nejlépe redukuje peníze až na nulovou úroveň.
*Běžné použití:*
1. Dekorativní účely, obzvláště ve sportovních autech.
2. Může být dobrou pomůckou při relaxaci.
3. Velmi efektivní čistič.
*Možná rizika:*
1. V nezkušených rukou velmi nebezpečná
2. Je nelegální vlastnit více jak jeden exemplář, je však možné spravovat více exemplářů, které se nacházejí na různých místech a nejsou spolu v přímém kontaktu.
3. Má velký vliv na psychiku člověka, většinou negativní až zničující. Pouze ve výjimečných případech duševně nemocnýCh lidí došlo po přechodnou dobu k mírnému zlepšení jejich zdravotního stavu.
*VÝSTRAHA:*
DLOUHODOBÉ VYSTAVOVÁNÍ SE ÚČEINKM TOHOTO ELEMENTU JE ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ! VŠECHNY ZNÁMÉ PŘÍPAD ZÁVISLÝCH SKONČILY JEJICH SMRTÍ V ABSOLUTNÍ BÍDĚ A CHUDOBĚ DUCHA!!!

neuvěřitelná věta

29. září 2013 v 19:51 | gabča |  vtipy
Přečtěte si větu z příjmení Pržáků,mě to dostalo =D


JMÉNA PRAŽÁKŮ
Procházku, Uviděl, Ohlížel, Zastavil, Dohonil, Pozdravil, Rozmlouval, Domlouval, Nedostal, Přecechtěl, Přemlouval, Sliboval, Hladil, Líbal, Sváděl, Lechtal, Dráždil, Porazil, Vysoukal, Hledal, Našel, Vyndal, Roztáhnul, Přistrčil, Vrazil, Vrtal, Hekal, Šoupal, Klátil, Potil, Mačkal, Mlaskal, Stříkal, Bryndal, Končil, Oklepal, Zastrčil, Odstrčil, Vstal, Neplatil, Utíkal, Výskal, Zarazil, Polekal, Štípal, Pálil, Otočil, Zautíkal, Zeptal, Doktor, Léčil, Mazal, Natíral, Balil, Sušil, Nadával, Dopálil, Uřezal, Zahodil. SKONAL. :D

Gabča♥

Miley Cyrus

29. září 2013 v 16:02 | gabča |  MP3
Miley Cyrus je úžasná zpěvačka a herečka.Kvůli novému vzhledu a chování ji pár fanoušků opustilo,ale mě pořád přijde úžasná.Hlas má neuvěřitelný,texty úžasný,jenom klipy se nějak zhoršujou(tím ukazuju na Wrecking ball a 23).
Jako herečka je taky úžasná a proto filmy LOL nebo Poslední píseň jsou mé nejoblíbenější.

Pár písniček:





Má tu nějaké fanoušky? ;)







Gabča♥

Avril Lavigne

29. září 2013 v 14:41 | gabča |  MP3
Určitě ji znáte.Jedna z nejlepší zpěvaček na světě.
Pop,rock.29 let.Mám ji hrozně ráda.

Pár jejich písniček:











Jsou tu nějací fanoušci?

Gabča♥

úkoly :( a odpočinek =P

29. září 2013 v 14:19 | gabča |  něco málo jen tak =P
Konečně chvilka času jen pro sebe,poslouchání písniček a na nic nemyslet......Chtěla jsem si udělat úlohu z matematiky,ale zjistila jsem,že tomu vůbec nerozumim,tak jsem se na to vykašlala a zkusím to domyslet večer.(Pokud někdo ví,jak vypočítat obvod kosočtverce,když ví obsah a úhlopříčky,tak by mi moc pomohl....)Včera jsem byla na burčákových slavnostech a toho burčáku jsem měla trochu víc,tak se mi motala hlava a šla jsem domu.Dneska oběd u babičky,kuře,hranolky a okurkový salát,bylo to moc dobré =P.A jak si užíváte vy? ;)

PS:Jinak nejlepší písnička všech dob,u toho textu se vždycky rozbrečím,ani nevim proč =D



Gabča♥

Další vtip na dobrou noc ;)

28. září 2013 v 23:28 | gabča |  vtipy
Dneska bohužel nestíhám,tak alespoň vtip na dobrou noc ;).

Přijímací test do bázince.

Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele,
podle jakých kritérií bude rozhodnuto,
zda někdo bude zavřen nebo ne.
Ředitel vysvětluje:
"No my napustíme vanu vodou,
dáme kandidátovi lžičku,hrnek a kýbl a
poprosíme ho,aby vanu vyprázdnil".
navštěvník povídá:
"Aha,rozumím,normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji že?"
Ředitel:"Ne normální člověk vytáhne špunt.....
Chcete pokoj s balkónem nebo bez?"
 
=DDDDD
Gabča♥

Gify ♥ ☺

28. září 2013 v 11:43 | gabča |  beautiful obrázky :)
Je sobota dopoledne a já nemám co dělat.....Tak jsem se rozhodla přidat něco na blog =P Mám tady nějaké gify na zlepšení nálady,snad se líbí ;)

spolupráce =P


o__O infarkt??? =D


Pusinka ☼ ♫ ♥


Nedomyslel =D

1297441635_snow-exploosion

Další inteligent o__O =D

1350490360_guy_jumps_cannon_ball_into_frozen_pond

Bouračka =P D

sdjgjhg.+sdfsdkgsdg_a4f6b9_4258295

Takové štěstí =D

wanted+to+get+back+my+original+soda_2d8ad6_3118917


Propadla se =D

xZfLH


:*

tumblr_mefze0ZBIr1qfiplno1_500


Doufám že pobavilo =P

Gabča♥

Video CMB :3

28. září 2013 v 11:26 | gabča |  MP3
Tohlevideo mě vždycky dostane =DD
JB,Selena Gomez, Ashley Tisdate a další tancují na Call me Maybe...............
vím že je už starší,ale neomrzí ;)


Gabča♥


TVD promo video

27. září 2013 v 23:20 | gabča |  Upíří deníky
Konečně nějaký video,jak já už se těšim na 5. sérii........
je tu někdo,kdo rád Upíří deníky?




Gabča♥

vtípek na večer =P

27. září 2013 v 23:10 | gabča |  vtipy
Na dobrou noc něco zábavného ;)


Pesimista vidí v tunelu úplnou tmu,

optimista vidí světlo na konci tunelu

realista vidí světla vlaku

a strojvůdce vidí tři ko*oty na kolejích.



=DDDDDDDDDDDDD 
to mě rozsekalo =P

Gabča♥

1. Johny Machette =P

27. září 2013 v 22:07 | gabča |  MP3
Kdo by neznal "rapera" Johny Machette.....
Mě se docela dobrý,sice mám trochu jiný styl,ale tohle taky ujede + text je fakt zábavný ;)

Se zbláznim:


Stačí mi to nejlepší:





Gabča♥

Písničky

27. září 2013 v 21:56 | gabča |  MP3
Rozhodla jsem se vytvořit,takové albu s těma nej písnička,snad se bude líbit ;)


Na začátek něco pro pobavení =P =D



Gabča♥

Když nemáš zájem....

27. září 2013 v 21:49 | gabča |  vtipy
Tak tohle mě dostalo,jak odkopnout kluka,když nemáte zájem=DDDDDDDDD

M: My jsme se už někde viděli...
Z: Ano, a proto tam už nechodím!

M: Je tato stolička volná?
Z: Ano, a moje bude taky, jestliže si přisednete...

M: Vidět tě nahou umřu štěstím!
Z: Vidět tě nahého umřu smíchy...

M: Pro tebe půjdu na kraj světa...
Z: A zůstaneš tam?

Je to fakt dobrý =P =D

Gabča♥

srdíčka ♥

27. září 2013 v 21:42 | gabča |  beautiful obrázky :)
Zrovna mám takovou romantickou náladu,tak přidám nějaká srdíčka =P

Obrázky - Srdce : 6


Obrázky - Srdce : 2

Obrázky - Srdce : 4

Obrázky - Srdce : 3

Obrázky - Srdce : 7




¨

Gabča ♥